by acls us

Vijesti

Default Image
November 17, 2015

Evropski pokret podržava rekonstrukciju Vijeća ministara BiH

in Zadnje
Evropski pokret u BiH je apolitična organizacija,kojoj je osnovno polje djelovanja i prioritet ubrzanje procesa EU integracija i realizacija neophodnih socijalno-ekonomskih reformi, na koje su best canadian pharmacy'>best canadian pharmacy politički lideri obavezali, a što bi u konačnici za rezultat imalo…
November 12, 2015

Predrag Praštalo, predsjednik Evropskog pokreta u BiH, posjetio je opštine Derventa i Brod

in Zadnje
Predrag Praštalo, predsjednik Evropskog pokreta u BiH, posjetio je opštine Derventa i Brod.
Default Image
November 11, 2015

Evropski pokret pozdravlja pozitivan Izvještaj EK o napretku BiH za 2015

in Zadnje
U ovoj organizaciji naglašavaju da canadian pharmacy online'>canadian pharmacy online je nemoguće ozbiljnije analizirati rezultate Izvještaja, a ne uzeti u zs4.org razmatranje više faktora.
November 11, 2015

Trka za Evropu u Brčkom

in Zadnje
Evropski pokret u BiH je jučer, 10.11.2015. godine realizirao u Brčkom četvrtu fazu projekta "Dani i mjeseci Evrope u BiH 2015".
November 11, 2015

PREDSJEDNIŠTVO BiH: Lajčak iskazao zadovoljstvo zbog napretka BiH

in Zadnje
Članovi Predsjedništva BiH primili su potpredsjednika vlade i ministra vanjskih i evropskih poslova Slovačke Republike Miroslava Lajčáka.
November 11, 2015

Šarović: "Želimo otvoriti tržište Irana"

in Zadnje
Šarović se u nedjelju, u pratnji potpredsjednika Vanjskotrgovinske komore (VTK) BiH Ahmetom Egrlićem, sastao s predsjednikom Privredne komore Irana, nakon čega su održani poslovni forum BiH - Iran te bilateralni susreti bh. i iranskih privrednika.
November 11, 2015

Wigemark uručio članovima Predsjedništva BiH Izvještaj Evropske komisije o BiH

in Zadnje
Šef delegacije EU i specijalni predstavnik EU uručio je predsjedavajućem Predsjedništva BiH Draganu Čoviću i članovima Predsjedništva BiH Bakiru Izetbegoviću i Mladenu Ivaniću Izvještaj Evropske komisije o BiH za 2015. godinu, koje obuhvata period od augusta…
November 10, 2015

Praštalo razgovarao u Sarajevu sa kardinalom Vinkom Puljićem

in Zadnje
Predsjednik Evropskog pokreta u BiH Predrag Praštalo je danas u Sarajevu razgovarao sa kardinalom Vinkom Puljićem. Predsjednik Evropskog pokreta je istakao značaj posjete papa Franje Bosni i Hercegovini, te pohvalio ulogu kardinala Puljića u pripremi i…
November 09, 2015

Praštalo u cialis side effects posjeti Hercegovini razgovarao sa načelnikom Čapljine

in Zadnje
Predsjednik Evropskog pokreta u BiH Predrag Praštalo je danas boravio na području Hercegovine,gdje je posjetio Grad Mostar i Općinu Čapljina.
Default Image
November 04, 2015

Odgađanjem lokalnih izbora uštedjelo bi se 20 miliona KM

in Zadnje
Evropski pokret u BiH saopćio je da podržava inicijativu da lokalni izbori sljedeće godine budu prolongirani, odnosno objedinjeni s narednim općim izborima 2018.
November 04, 2015

Premijer SBK Tahir Lendo i Praštalo : VLADA SBK-„Vlada kontinuiteta“

in Zadnje
Predsjednik Evropskog pokreta u BiH Predrag Praštalo danas je boravio na području SBK,kojom prilikom je razgovarao sa premijerom Tahir Lendom,te predstavnicima poslovnog sektora kantona.
November 02, 2015

Evropski pokret u BiH podržava inicijative da se lokalni izbori objedine s općim

in Zadnje
Evropski pokret u BiH podržava prijedloge i inicijative da se lokalni izbori naredne godine prolongiraju odnosno objedine s narednim općim izborima 2018. godine.
image e01ed9edd02374be115c86e1479415ea7d305899b986fb93821476757c1802f2 V
October 28, 2015

Predstavnici Evropskog pokreta razgovarali sa ambasadorom Crne Gore u BiH

in Zadnje
Članovi delegacija Evropskog pokreta u BiH,koju su sačinjavali Dino Čolić, potpredsjednik i Predrag Praštalo,predsjednik organizacije danas su u Sarajevu razgovarali sa ambasadorom Crne Gore u BiH Nj.E.Milanom Lakićem i savjetnikom ambasadora Predragom…
logo vijesti
October 13, 2015

Prolongirana realizacija četvrte faze projekta „Dani EU u BiH-Brčko 2015

in Zadnje
Za danas najavljena press konferencija,kao uvod za 4 fazu projekta „Dani i mjeseci Evrope u BiH- Brčko 2015“,kojeg Evropski pokret, povodom obilježavanja Dana Evrope u našoj zemlji, a u partnerstvu sa Vladom Brčko Distrikta realizira od maja do decembra ove…